Saints Row IV komt naar PS4 en Xbox One; krijgt standalone uitbreiding Gat Out of Hell

Ontwikkelaar Volition heeft tijdens PAX aangekondigd dat Saints Row zal verschijnen op de PlayStation 4 en Xbox One. Daarnaast is de standalone uitbreiding Gat Out of Hell aangekondigd tijdens de beurs. In de nieuwe content kunnen spelers de strijd aangaan tegen de duivel.

Saints Row IV zal onder de naam Saints Row IV: Re-Elected verschijnen op de PlayStation 4 en Xbox One. Wat voor nieuwigheden de next-gen versie van het vierde deel in de serie gaat brengen is nog onbekend. Echter kunnen we waarschijnlijk verbeterde graphics verwachten, zoals normaal. Saints Row IV: Re-Elected zal vanaf 30 januari in de winkels liggen met een prijskaartje van 30 euro.

De standalone uitbreiding Gat Out of Hell zal zich afspelen in de hel, een map die half zo groot is als Steelport. Natuurlijk kunnen we weer de raarste dingen verwachten van Volition. Zo komt een sofa met machinegeweren voorbij in de onderstaande trailer. Verder zou je met demonische vleugels de map kunnen verkennen. Gat Out of Hell is te spelen in een coöperatieve modus van twee spelers. Je kunt dan kiezen uit de personages Gat of en Kinzie. Vanaf 30 januari zal ook Gat Out of Hell verkrijgbaar zijn op de PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360. De uitbreiding gaat 20 euro kosten.


Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner