PlayStation 4 firmware 4.5 brengt externe HDD-ondersteuning en Boost Mode voor games zonder Pro-patch

Vlak voor het weekend maakte Sony bekend dat de nieuwe systeemsoftware een hoop mooie dingen gaat brengen voor de PlayStation 4. Wat we echter niet wisten, is dat deze firmware versie 4.5 ook een Boost Mode zal toevoegen op de PlayStation 4 Pro.

De Boost Mode laat volgens de gebruikers die de nieuwe firmware al als bèta kunnen testen games zonder een PlayStation 4 Pro-patch toch beter lopen. Games zullen draaien op een hogere framerate wanneer ze niet gelimiteerd zijn en laadtijden zouden ook korter zijn. In de video hieronder kun je zien dat een game als Bloodborne er enigszins van profiteert.

Daarnaast voegt firmware 4.5 ook ondersteuning toe voor externe harde schijven via USB, zodat je naast je interne harde schijf het geheugen van je console gemakkelijk kunt uitbreiden. Ook kunnen we binnenkort screenshots instellen als achtergrond en bewerken met een speciale editor om het menu zichtbaar te houden en krijg je de optie om status updates te plaatsen op je eigen PSN-feed.

Tot slot kun je met PlayStation VR met de update 3D blu-ray’s kijken via een systeem dat gebruikt maakt van de twee schermen in je headset. Ergens in de komende weken zal de update naar iedereen uitrollen.
 


Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner