Nintendo kondigt Nintendo Switch Game Vouchers aan

Nintendo heeft een nieuw voordeel aan de Nintendo Switch Online-dienst toegevoegd. Maak kennis met de Nintendo Switch Game Vouchers!

Voor € 99,- krijg je twee vouchers, welke je kunt inwisselen voor digitale exemplaren van een tweetal games. Deze games kun je zelf kiezen uit een door Nintendo vastgestelde selectie, die onder andere Super Mario: Odyssey, Mario Kart 8: Deluxe, Super Mario Maker 2, 1, 2 Switch, Splatoon 2 en Super Smash Bros. Ultimate. bevat.

Belangrijk om te weten is dat de vouchers niet tegelijkertijd gebruikt hoeven te worden en ook voor pre-orders kunnen worden gebruikt. Je kunt er dus nu al een gebruiken om Super Mario Maker 2 te reserveren.

Volgens Nintendo stelt dit programma je in staat om te besparen op games, hetgeen waar is als je ze enkel digitaal koopt. In het geval dat je Super Mario Maker 2 en Super Smash Bros. Ultimate koopt, bespaar je bijvoorbeeld € 30,98. Daarmee kun je de kosten van het benodigde Nintendo Switch: Online-abonnement tenminste terug verdienen.

 


Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner