Minecraft: Console Edition krijgt Chinese Mythology-DLC en gratis uitbreiding

De jaarlijkse Minecraft beurs in California, Minecon, is op dit moment in volle gang. Naast een beurs waar alle Minecraft-fans van alles rondom de game kunnen doen, wordt er ook een hoop bekend gemaakt. Zo wordt de console versie op 4 oktober verder uitgebreid.

De trailer hieronder is voor de Chinese Mythology Mash-Up Pack, die dus al snel naar de consoles komt. De DLC bevat een totaal nieuwe wereld in Chinese stijl, met onder andere authentieke gebouwen en draken. Ook komt er een eigen map voor de in juli verschenen battle-minigame.

Terwijl spelers aan de slag gaan, kunnen ze kiezen tussen 41 nieuwe skins en dertien nieuwe muzieknummers om helemaal in de sfeer te komen. De Chinese Mythology Mash-Up Pack kost ongeveer vijf euro voor de console editie van Minecraft.

Daarnaast komt er ook nog een gratis uitbreiding voor iedereen beschikbaar op 4 oktober. Deze brengt ijsberen om op de rijden, bieten om te verbouwen, banners om op te hangen en nieuwe soorten terrein en blokken. Zie hieronder voor de precieze lijst hiervan:

  • New mobs: You'll now find polar Bears (and their babies!) roaming frozen biomes
  • New items: Farm beetroots and keep yourself nourished with some healthy beetroot soup
  • Banners: Make beautiful banners to hang in your bases and spruce the place up
  • New terrain generation: You’ll find Igloos in Arctic biomes, Fossils buried underground, as well as different village paths and materials
  • New blocks: End Bricks, Beetroot, Grass Path, Frosted Ice, Magma, Nether Wart Block, Red Nether Brick, and Bone Block
     

Discord

Hot
EnquĂȘte
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner