Meltan kan evolueren!

Met Pokémon: Let's Go Pikachu & Eevee pakt Nintendo het qua promotie helemaal anders aan dan wat we van het bedrijf gewend zijn. Natuurlijk er zijn gewoon trailers en Nintendo Direct, maar ook Pokémon: GO wordt gebruikt om die games een boost te geven.

Die boost kwam in de vorm van Meltan, een mysterieuze Pokémon die plotseling opdook op de Chicorita community day en sindsdien onderzocht wordt door zowel Professor Oak als Professor Willow. En die hebben nu ontdekt dat het ventje kan evolueren in Melmetal. Dit maakt Meltan de eerste mythische Pokémon die kan evolueren.

Meltan zal in de nabije toekomst zowel in Pokémon: GO als Pokémon: Let's Go na het openen van een mystery box te vangen zijn, maar zal enkel in de tweede kunnen evolueren met behulp van maar liefst vierhonderd Meltan candy. Eerdere filmpjes leerde ons dat dit zogenaamd te maken heeft met de leefomgeving, omdat je Pokémon: Go voornamelijk buitenshuis speelt.

Melmetal is, zoals je de naam eigenlijk al verraadt, een steel Pokémon en kent een nieuwe aanval genaamd Double Iron Bash. Hierbij gebruikt hij de moeren aan zijn armen om een tweetal vernietigende dreunen uit te delen.


Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner