Laat je verbazen door de nieuwe trailer van Pokémon: Sword & Shield

Laat er geen twijfel over zijn. Pokémon: Sword & Shield worden twee van de grootste releases van dit najaar. En dus keek de gaming community collectief uit naar de Direct die gisteren werd uitgezonden.

In de drieënhalve minuut aan video die je hieronder ziet, komt een hele hoop voorbij. En daarom vatten we het kort voor je samen om het behapbaarder te maken, te beginnen met de nieuwe Pokémon. Corviknight is de zwarte vogel, die tevens dient als fast travel, Wooloo is het schattige schaap, Gossifleur is het bloemetje, Drednaw de bijtert en Eldegoss is de bal en tevens de evolutie van Gossifleur. Verder zijn er ook nog Zacian and Zamazenta, de twee legendarische Pokémon die je aan het eind van de video ziet.

Hiernaast zie je ook meerdere keren gigantische Pokémon. Dit zijn Dynamax Pokémon. Met Dynamax worden Pokémon gedurende drie beurten gigantisch, terwijl al hun moves MAX-versies worden. Natuurlijk komt dit met flinke stats boosts. Wilde Dynamax Pokémon moet je daarom als een groep spelers tackelen.

De kampioen van deze regio heet Leon en jouw rivaal is Hop, zijn jongere broertje. Samen streven jullie erna om de titel van Leon af te pakken. Of je daarin slaagt zal moeten blijken wanneer de game verschijnt. En dat is waarschijnlijk het grootste nieuws: Pokémon: Sword & Shield verschijnen 15 november wereldwijd.

 

 


Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu
N

Games Headliner