Koop Fallout 76's interpretatie van 'Take Me Home, Country Roads' en steun het goede doel

De onthulling van Fallout 76 deed zowel in de game als in de echte wereld heel wat stof opwaaien. Veel Fallout-fans zijn dolgelukkig met de multiplayer spin-off van het spel, terwijl net zoveel gamers niet bepaald te genieten zijn sindsdien. Iedereen lijkt het echter over een ding eens te zijn: het nummer onder de trailer is wel echt geweldig.

Het nummer, een cover van John¬†Denvers klassieker, is daarom nu op iTunes gezet, waar het voor een luttele ‚ā¨ 0,99 over de spreekwoordelijke toonbank gaat. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je daarvoor niet enkel dit heerlijke nummer, maar heb je ook nog een goede daad verricht. De opbrengsten van Copilots versie van het nummer gaan namelijk naar Habitat for Humanity, een organisatie die zich inzet voor betere huisvesting voor het armere deel van de samenleving.

Misschien is het toeval, maar Habitat for Humanity's thema vindt veel aansluiting bij Fallout 76, die gaat over het bouwen van een eigen nederzetting. Bovendien is het goede ook nog in 1976 opgericht. Toeval? Of ruiken we hier een Game Theory? Denk daar eens overna terwijl je de volledige cover hieronder beluisterd.


Discord

Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner