Je gaat op reddingsmissie in de nieuwste DLC voor Jurassic World: Evolution

Eenieder die de tweede Jurassic World heeft gezien, weet dat die begint met een reddingsoperatie op Isle Nubar, waar een vulkaan dreigt de dinosauruspopulatie volledig uit te roeien. En diezelfde personen weten ook dat de reddingsoperatie feitelijk niets meer is dan een geheime operatie van een organisatie die probeert de gigantische reptielen uit te buiten. Maar niet in Jurassic World: Evolution.

In de nieuwe DLC voor deze game slaagt Claire er namelijk in om de missie in goede banen te leiden en krijg jij de leiding over een nieuw park waar de geredde dieren in zeven missies moeten worden gehuisvest en verzorgd. Daarbij krijg je bovendien te maken met drie gloednieuwe soorten: de vleesetende Albertosaurus, de hardhoofdige Euoplocephalus en de langsnuitige Ouranosaurus.

Omdat dit park onder leiding van Claire komt, is de verzorging van de beesten meer dan ooit een prioriteit. Ze houdt daarom een oogje in het zeil én geeft je een nieuwe broeikas waar je groenten kunt kweken voor je herbivoren.

Claire's Sanctuary verschijnt op 18 juni op PC, PlayStation 4 en Xbox One en zal ‚ā¨ 14,99 gaan kosten.


Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner