Herleef de Blackwatch-missie die alles veranderde later deze maand

Hoewel Overwatch in essentie een PvP-multiplayerfestijn is, krijgt de game zo nu en dan events waarin je het niet opneemt tegen andere spelers, maar tegen door de computer aangestuurde tegenstanders. Zo ook in Retribution, een tijdelijk PvE-evenement dat later deze maand van start gaat.

Retribution stuurt ons als onderdeel van het Overwatch Archives event acht jaar terug de tijd in om een missie van Overwatchs geheime Blackwatch-divisie te herleven, die volgens de trailer ‘’alles veranderde’’. Naar wat hiermee bedoeld wordt kunnen we enkel gissen, maar de kans is groot dat Retribution ons meer leert over waarom de relatie tussen Blackwatch en Overwatch verzuurde.

In Retribution nemen vier spelers de rol van McCree, Reyes (Reaper), Genji en Moria aan, terwijl ze proberen uit een zwaarbewaakt gebouw te vluchten na een mislukte infiltratiemissie. Mocht het viertal hierin slagen, dan worden spelers beloond met ruim honderd oude én nieuwe voorwerpen, waaronder emotes, highlights en sprays.

Retribution gaat live op 10 april en is vanaf dan 20 dagen beschikbaar. Dit betekent dat de deuren weer sluiten op 30 april.
 


Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner