Final Fantasy XIV's Blue Mage weet van wanten

We wisten dat het eraan zat te komen: Final Fantasy XIV's Blue Mage. Het is de eerste Limited Job in de game en tevens de eerste klasse die aanvallen leert door ze te stelen in plaats van te levelen, waarmee het de dynamiek van de game op zijn kop zet.

Omdat het zo'n bijzondere klasse is, kun je niet zomaar ermee aan de slag. Enkel spelers die het hoofdverhaal van de game hebben voltooid en beschikking hebben tot een Disciple of War of Magic class/job van minimaal level vijftig kunnen de overstap maken en stoeien met deze toevoeging aan de MMORPG.

Spelers kunnen in eerste instantie levelen tot level vijftig en daarbij 49 aanvallen kopiëren, maar Square Enix laat in een persrelease weten dat beide in de toekomst verhoogd zullen worden. Allicht dat spelers dus ooit alle aanvallen in het spel kunnen leren, al lijkt ons dat wel onwaarschijnlijk.

Gamers die de level cap van de Blue Mage bereikt hebben, kunnen hun vaardigheden testen in The Masked Carnivale: een solo-uitdaging waarin je 25 gevechten op rij moet voltooien voor wekelijkse beloningen.


Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner