Dit is alles wat je wilt weten over Injustice 2

DC-fans zullen hun geluk niet op kunnen, want morgen is het eindelijk zo ver. Dan verschijnt Injustice 2 voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Ben jij niet een heel fanatieke fan van Batman, Superman, Green Lanturn en Wonder Woman en vraag je je af waar alle heisa om is? Dan hebben wij het perfecte antwoord voor je. Warner Bros heeft namelijk een video gemaakt waarin onder andere het verhaal, het gear-systeem, de multiplayer en challenge modi aan bod komen, gecombineerd met ruim vijf minuten aan gameplay.

In het verhaal van Injustice 2 is de Justice League uit elkaar gevallen en vechten Superman en Batman om aan het roer van de organisatie te staan. Beide helden krijgen daarbij hulp uit onverwachte hoek. Superman wordt bijvoorbeeld vergezeld door Robin, terwijl Batman samenwerkt met Harley Quinn. Ondertussen gaat de wereld echter gewoon door en zijn zowel Gorilla Grodd als Braniac bezig om kwade plannetjes te beramen.

Tijdens het doorspelen van dit verhaal kun je gear verdienen, waarmee je jouw held of schurk van nieuwe moves kan voorzien, stats boosts kan geven en ze natuurlijk anders uit laat zien. De meer competitief geori√ęnteerde hoeft echter niet bang te zijn buiten de boot te vallen. In¬†de Multiverse mode zijn per uur, dag en week challenges die je tot het uiterste drijven en je belonen met gear voor je favoriete karakters. En doe je dat als onderdeel van een Guild, dan kun je zelfs aanvullende bonussen ontvangen.

Maar zelfs wanneer je niet bezig met bent op je PlayStation 4 of Xbox One kun je nog gear verdienen. Injustice 2 verschijnt namelijk in een aangepaste versie op mobiele devices en laat je gear ontgrendelen die je kunt overzetten naar de hoofdgame. Dit en meer zie je onderstaande video.


Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner