De VR-versie van Borderlands 2 komt nu eindelijk ook naar PC

Trotse eigenaars van de HTC Vive en de Oculus Rift waren not amused toen bleek dat de virtual reality-versie van Borderlands 2 enkel naar Sony's PlayStation VR-bril zou komen. Maar net als Epics exclusiviteit van Borderlands 3, ging het hier slechts om tijdelijke exclusiviteit.

Dat blijkt uit een nieuwe trailer, die ons laat weten dat de game in de herfst van dit jaar ook eindelijk naar PC komt. En dat is nog niet alles! De re-release brengt ook de gratis Bad Ass Mega Fun Pack met zich mee, welke vier campagins bevat in de vorm van Captain Scarlet and Her Pirate's Booty, Mr. Torgue's Campaign of Carnage, Sir Hammerlock's Big Game Hunt en Tiny Tina's Assault on Dragon Keep. Hiernaast voegt deze Pack ook de Creature Slaughter Dome, de Mechromancer- en Psycho-classes, alle vijf Headhunter DLC-packs, beide Ultimate Vault Hunter Upgrade Packs én de Vault Hunter Heads en Skin-packs toe aan het spel.

PlayStation VR-bezitters hoeven zich overigens niet achtergesteld te voelen, want deze DLC komt met de release op PC ook naar de PS4.


Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner