De onderwereld roept jouw naam in de nieuwe DLC voor Assassin's Creed: Odyssey

Toen Ubisoft bekendmaakte dat Assassin's Creed: Odyssey na launch twee extra verhaallijnen zou ontvangen, die bovendien verdeeld zouden worden over zes episodes, waren de meeste fans nou niet bepaald enthousiast. Maar sinds Legacy of the First Blade arriveerde, is dat gevoel verdwenen als sneeuw voor de zon.

Nu kijken fans massaal uit naar wat het tweede verhaal, The Fate of Atlantis, ons brengt. En met de release van Torment of Hades hebben we het middenstuk nu bereikt. Als Alexios of Kassandra ga je naar de onderwereld om ruzie te maken met de dood zelf. Ondertussen help je verloren zielen rust te vinden door hun schuld aan Hades voor ze in te lossen. En hiervoor krijg je drie nieuwe skills tot jouw beschikking:

  • Kronos Time Shift (Warrior)
  • Ares Last Breath (Warrior)
  • Artemis Trickery (Hunter)

Voor je aan de slag kunt met Torment of Hades, dien je eerst de verhaallijnen Between Two Worlds en Heir of Memories af te ronden in de basis-game en minimaal level 28 te hebben bereikt. Mocht je hier nou totaal geen zin in hebben, dan kun je ook kiezen voor een pre-made karakter van level 52. Maar je kunt dan geen vooruitgang meenemen naar het hoofdspel en geen trophies / achievements ontgrendelen.


Discord

Hot
EnquĂȘte
Meer nieuws
0%
Meer recensies
20%
Meer video-content
27%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
27%
Meer van alles
27%
Totaal aantal stemmen: 15 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner