De Conception-remake laat zich zien in uitgebreide nieuwe video

In 2014 verscheen een bijzondere game, genaamd Conception II: Children of the Seven Stars, voor de PlayStation Vita en Nintendo 3DS. En zoals de naam al verraadt, was dit het tweede deel in de serie.

Het eerste deel hebben we in het Westen spijtig genoeg nooit mogen ontvangen, maar daar komt allicht spoedig verandering in. De game krijgt namelijk in Japan een re-release voor de PlayStation 4 als Conception Plus: Ore no Kodomo o Undekure!.

In deze video zien we gameplay-beelden, evenals twee karakters discussiëren over bepaalde gameplay-mechanieken. Maar zoals je kon verwachten is dat in het Japans. Daarom een korte samenvatting: in Conception Plus wordt Itsuki, het karakter dat de speler bestuurt, weggezogen naar een andere dimensie. Hier leert hij dat hij is voortbestemt om deze te redden door, op een non-seksuele manier, Star Children te produceren met de twaalf Star Maidens.

Met deze Star Children verkent hij dungeons, welke hem steeds dichter brengen bij het kwaad dat deze dimensie bedreigt. Deze moet hij uiteindelijk bevechten in turn-based gevechten, waarbij positionering een sleutelrol speelt. En natuurlijk moet daarbij rekening gehouden worden met de klasse en het element van je Star Children.

Laten we hopen dat wij dit spoedig ook mogen doen.


Discord

Hot
EnquĂȘte
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner