Bioshock: The Collection komt in september, gratis upgrade PC-versies

Eerlijk is eerlijk, we hadden allemaal aan zien komen dat de Bioshock-games voor de huidige consoles zouden uitkomen als remaster. Toch is dit nieuws niet minder feestelijk, want onderstaande trailer laat zien wat voor sfeer de drie games nu nog hebben en behoren tot de toppers van de vorige generatie.

Het pakket bevat Bioshock, Bioshock 2 en Bioshock: Infinite met alles singleplayer DLC. Dit betekent dat de Challenge Rooms, Minerva’s Den, Protector Trials, Clash in the Clouds en de Colombia’s Finest Pack allemaal deel uitmaken van de bundel van 49,99.

Helaas is de multiplayer uit Bioshock 2 achterwege gelaten, maar bevat het eerste deel wel een extra museum, Museum of Orphaned Concepts, waarin concepts art te bewonderen is. Tot slot krijgt men ook nog een video genaamd: Imaging Bioshock waarin ontwikkelaar Kevin Levine praat over het maken van de games.

Op 16 september ligt Bioshock: The Collection in de winkels voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Heb je het eerste en/of tweede deel op Steam? Dan krijg je van 2K een gratis upgrade bij launch!
 


Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner