Atlus teaset een nieuwe Persona-titel

Afgelopen week registreerde ontwikkelaar en uitgever Atlus een aantal domeinen met de naam P5R. En daardoor duurde het niet lang alvorens de geruchtenmolen op gang kwam. Persona 5: R zou volgens sommigen een uitgebreidere versie van de hoofdgame zijn, á la Persona 4: Golden, terwijl andere het, vooral grappend, hebben over een racing spin-off die exclusief voor de Switch is.

Dankzij een nieuwe teaser kunnen we een aantal van die geruchten nu een plekje geven. Want ja: Persona 5: R is echt. Atlus laat weten dat het in maart van komend jaar meer informatie te delen heeft, wat dan ook eigenlijk direct alles is wat de teaser daadwerkelijk meldt. Toch leren we er nog iets van.

De video wordt namelijk voorgegaan door het PlayStation-logo, waarmee we Nintendo exclusiviteit kunnen uitsluiten. Een titel die mede naar Switch komt achten we echter wel waarschijnlijk, vooral nu Joker naar Smash komt. Maar of het dan die uitgebreidere versie van P5 is of die niet ondenkbare racing spin-off valt nog te bezien.


Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner