Apex Legends' Iron Crown Collection Event laat je eindelijk in je eentje spelen

Een belangrijk iets waarmee Apex Legends zich onderscheidt van games als Fortnite en PUBG, is het feit dat je de game ten alle tijden met een team speelt. Of tenminste, dat was het geval.

Met het dinsdag begonnen Iron Crown Collection Event is namelijk een, vooralsnog, tijdelijke solomodus live gegaan, waarin iedereen voor zijn eigen eer en glorie vecht. En natuurlijk ook voor loot.

Gedurende dit event kunnen spelers Iron Crown Collection Packs verdienen en / of kopen, welke neerkomen op exclusief tijdens dit evenement verkrijgbare loot boxes. Deze geven per stuk één event voorwerp, waarvan er 24 beschikbaar zijn. Twaalf hiervan zijn Epic, terwijl de andere twaalf Legendary zijn.

Over loot boxes zijn natuurlijk recentelijk veel te doen geweest en daarom is Respawn Entertainment in zijn onthulling van het evenement open en eerlijk over wat je kan verwachten. Zo laat het weten dat de loot boxes van dit event géén Commons of Rares droppen, maar enkel de event items. Daarbij heb je 50% kans op een Epic-voorwerp en 50% kans op een Legendary-voorwerp. Hiernaast krijg je nooit duplicates, hetgeen betekent dat je na 24 doosjes gegarandeerd alle voorwerpen hebt verkregen.

Naast deze 24 voorwerpen krijg je ook Crowns, welke kunnen worden ingewisseld voor andere event voorwerpen in de event store. Deze zijn Rare, Epic en Legendary. Crowns en Packs kunnen ook verdiend worden door het voltooien van challenges, zodat je collectie nog makkelijker bij elkaar krijgt. En als je daarin slaagt, krijg je ook nog tegen betaling de Bloodhound’s Heirloom Set. Deze zal echter na het event ook in de reguliere bonus pool komen. En heb je aan het eind van het event Crowns over? Dan worden die omgezet in Crafting Metals.

Naast dit evenement zullen spelers ook ontdekken dat Kings Canyon er iets anders uitziet dan normaal. Octane heeft namelijk de tent verbouwd, waardoor je nu gigantische ramps en een vlammende ring op het speelveld vindt. Deze wijziging is echter niet tijdelijk en zal na het evenement in stand worden gehouden.


Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner