Zavvi verkoopt complete sets van zeldzame vintage Marvel Trading Cards

Decennia geleden was het ondenkbaar dat iets wat populair was geen trading cards kreeg. Pokémon, Yu-Gi-Oh! en honkbalplaatjes zijn natuurlijk enkele van de bekendste voorbeelden, maar ook van Marvel verschenen kaartjes...in 1984.

Hoe ze het geflikt hebben weten we niet, maar webwinkel Zavvi is erin geslaagd meerdere complete collecties van deze kaarten in handen te krijgen en biedt ze vanaf 28 juni aan via hun website. Geïnteresseerden kunnen echter nu al hier een pre-order plaatsen om verzekerd te zijn van een exemplaar.

Voor € 22,99 krijg je dan de complete set van zestig kaarten, welke de cover van verschillende eerste nummers van series tonen. Denk hierbij aan grote namen als Spider-Man, Ghost Rider en Doctor Strange, maar ook namen als Red Wolf, Combat Kelly en The Cat, die de tand des tijds minder goed hebben doorstaan.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Disney of Zavvi, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Zavvi

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner