Xenogears' Fei Fong Wong krijgt een nieuwe figurine en is nu te reserveren

Xenogears
Geen Europese release
RPG
ja
PSone

Hoewel Xenogears de favoriete game is van menig RPG-fan, wist de game toen het in 1998 verscheen niet direct populair te worden. De game werd hierdoor een beetje vergeten door het toenmalige Squaresoft, die de game niet eens naar Europa bracht.

Squaresoft werd echter Square Enix en die zijn de laatste jaren bezig met een charmeoffensief richting hun fans. Niet enkel komen eindelijk de Final Fantasy VII Remake en Kingdom Hearts 3, maar ook de opmerkingen over hun producten nemen ze tot zich en worden meegewogen bij het maken van keuzes. Dit zal ongetwijfeld ook een rol hebben gespeeld bij de keuze om Xenogears' Fei Fong Wong toe te voegen aan hun assortiment van Bring Arts-figurines.

Deze figurine is 5,8 centimeter breed, 3,4 centimer diep en 15,2 centimer hoog en is verstelbaar bij de armen, benen en nek. Hiernaast wordt het geleverd met een doorzichtige standaard die op de rug kan worden bevestigd, zodat ook moeilijkere posities mogelijk zijn en komt het met verschillende afneembare gezichten, zoals die ook vaak bij Figma te vinden zijn.

Deze figurine is vanaf nu te reserveren op de webshop van Square Enix, waar tevens te zien is dat die ‚ā¨ 67,99 gaat kosten. Wie echter een reservering plaatst, krijgt 10% korting en betaalt dan effectief slechts ‚ā¨ 61,19. Voel je echter niet gehaast. De figurine wordt pas in november van dit jaar verscheept, dus je hebt genoeg tijd om te profiteren van deze korting.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Square Enix of Bring Arts, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Square Enix

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner