XCOM: Enemy Within dev blog praat over Exalt-factie en nieuwe missies

XCOM: Enemy Within
15 november 2013
Construction and management, Strategy
nee
PC, PlayStation 3, Xbox 360

Een nieuwe post op de developer blog van XCOM: Enemy Within behandelt de nieuwe ‘Exalt’-factie en de missietypes. Met de komst van deze paramilitaire organisatie zal je missie er als commander alvast niet eenvoudiger op worden.

Op de dev blog van XCOM: Enemy Within, de verwachte DLC voor XCOM: Enemy Unknown, vertelt Lead Designer Ananda Gupta ons iets meer over de geïsoleerde Exalt en hun agenda.

Ananda vertelde over de nieuwe factie:

Exalt is een paramilitaire geheime organisatie die hun voordeel willen halen bij de komst van de aliens op aarde. Hun doel is om de buitenaardse technologie te gebruiken om zo over wat rest van de mensheid te heersen, wanneer de aliens vertrekken. Helaas voor hen staat XCOM in de weg. Exalt zal eigenlijk vooral XCOM proberen te saboteren door paniek te verspreiden en data te hacken.

De komst van Exalt leidt ook tot twee nieuwe missietypes: Covert Data Recovery en Covert Extraction. De Data-missies laten je een mainframe van Exalt aanvallen om zo hun pogingen te stoppen. XCOM stuurt ook spionnen naar deze organisatie om aan contra-espionage te doen. In de Recovery-missies moet je deze eenheden zien op te pikken.

Bron: PC Gamer

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner