World War 3-ontwikkelaar bedankt spelers voor feedback

World War 3
19 oktober 2018 (Early Access)
First-person shooter
ja
PC

Kleine ontwikkelaars kiezen er steeds vaker voor om hun games te lanceren in Early Access. Hier hebben ze allerlei redenen voor, maar vaak komt het neer op een van twee dingen: ze hebben inkomsten nodig om het spel af te maken ├│f hebben een community nodig voor playtesting en feedback. World War 3 valt duidelijk onder de tweede categorie.

Het spijtige feit is dat veel van dit soort games nooit Early Access zullen verlaten, omdat ontwikkelaars de games niet verder ontwikkelen. The Farm 51 is echter vastberaden om de game niet enkel te voltooien, maar om de community van elke stap op de hoogte te houden. En blijkbaar heeft dit zijn vruchten afgeworpen.

In een community update laat de ontwikkelaar weten aangenaam verrast te zijn door de community die op dit moment speelt op de testomgeving. Niet enkel sturen ze massaal feedback, maar de gamers hebben zich onderling georganiseerd om in groepen bepaalde aspecten te testen om zo optimaal van dienst te kunnen zijn. Hierdoor kunnen complexe issues beter geïnventariseerd en vervolgens opgelost worden. Een update later deze week zal een hoop gemelde problemen hopelijk verhelpen en zal indien dat zo is hierna door worden geschoven naar de reguliere spelers. Enkele voorbeelden hiervan zijn een bug met de Mobile Spawn Point en problemen op de maps Smolensk en Polyarny. En mochten er toch problemen opduiken, dan laten de spelers dat ongetwijfeld weten!

 

 

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
20%
Meer video-content
27%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
27%
Meer van alles
27%
Totaal aantal stemmen: 15 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner