World of Warships: Legends viert zijn eerste verjaardag in stijl

World of Warships: Legends, de console-versie van Wargaming.nets zeeoorlog simulator, viert spoedig zijn eerste verjaardag. En dat doet het blijkbaar op andersom dag, want wij zijn degene die cadeaus krijgen.

Na het downloaden van de juli update zullen spelers worden begroet door een hoop nieuwe content, beginnende met het Legendary Birthday-project in the Bureau. Dit korte project loopt nog een keer door de hoogtepunten van afgelopen jaar heen en geeft bijbehorende beloningen. Hiernaast bevat elke week speciale missies waarmee exclusieve uitrusting en commandanten van de grootste Legends updates terugkeren.

Op het gebied van boten worden de Franse navy destroyers toegevoegd in Early Access. Deze razendsnelle boten gebruiken geen Smoke Generator, maar compenseren dit gemis door snelheid, torpedo's en de vuurkracht van een Cruiser. Hiernaast kunnen ze op hoger niveau nog indrukwekkender worden.

Een nieuwe campaign genaamd Valhalla Rising is nu beschikbaar en geeft onder andere toegang tot het Duitse battleship Odin die we in een eerdere post aanhaalden. Dit beest moet het hebben van vuurkracht en heeft 12'' geweren en torpedo's die vergelijkbaar zijn met de Scharnhorst. Deze campaign heeft honderd levels, welke je in vijf weken dient te voltooien. Ga er dus maar goed voor zitten!

Ranked Battles keren met de update ook weer terug nadat beloningen opnieuw gebalanceerd zijn. Gedurende de eerste twee weken zullen spelers Tier V-schepen gebruiken, waarna dit na een week pauze wordt verhoogd naar Tier VI-schepen.

Tenslotte zijn er nog wat kleinere veranderingen, zoals dat de US Navy Light Cruisers Early Access verlaten en de toevoeging van drie nieuwe maps, Spotter Planes voor Battleships en een make-over van het Quick Command-wiel.

           
Discord

Hot
Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner