Winnaar FIFA 10 toernooi bekendHet eerste toernooi dat GameQuarter ooit heeft gelanceerd zit erop. Het FIFA 10 toernooi begon voor het Wereldkampioenschap voetbal met 21 deelnemers. Hiervan zijn er uiteindelijk twee overgebleven die samen moesten uitvechten wie de boeken in zou gaan als winnaar van het FIFA 10 toernooi en tevens winnaar van het eerste GameQuarter toernooi.

Deelnemer Partnaahh moest het in de finale opnemen tegen Reiverdemon. Beide hadden zich al van hun beste kant laten zien in de poulefase en dit kwam in de finale dan ook tot uiting. Een prachtig affiche; het Engelse team van Reiverdemon trad namelijk aan tegen de Spaanse grootmacht van Partnaahh. Al snel bleek dat de wedstrijd niet snel beslist zou worden.

Beide teams waren erg aftastend in de beginfase. Het besef was er wel degelijk dat de winnaar van de wedstrijd met een grote eer mocht gaan strijken. In de eerste helft gebeurde er vrij weinig. Zowel Engeland als Spanje hadden wat kansjes, maar beide teams kwamen lange tijd niet tot scoren.

Toch wist Engeland nog voor het rustsignaal een één op het scorebord te toveren, waarna de mannen van Reiverdemon met een beter gevoel de rust ingingen. Partnaahh stond voor de lastige taak om in de rust het moraal van zijn voetballers weer optimaal te maken. Twee teams, welke beide gebrand waren op de overwinning, verschenen dan ook de aan de aftrap voor de tweede helft.

Helaas voor het Spanje bleek de tactiek van Partnaahh niet opgewassen tegen die van Reiverdemon. Met goed spel wist Engeland in de tweede helft het Spaanse elftal te overlopen, waarna de score uitliep. Toen het eindsignaal uiteindelijk door het stadion galmde, stond er op het scorebord een stand van 5 tegen 0.

Reiverdemon is de verdiende winnaar van dit toernooi en hij verdient dan ook een dikke pluim. Reiverdemon zal op zijn forumaccount dan ook een verwijzing krijgen naar zijn presaties. Zijn Engeland bleek iedereen te machtig. Reiverdemon, proficiat!

Wij willen de rest van de deelnemers ontzettend bedanken voor hun deelname. Zonder jullie had dit toernooi geen doorgang kunnen vinden. Wij hopen jullie bij een volgend toernooi weer te mogen verwelkomen om er weer een paar zinderende weken van te maken.

Community, bedankt!
 

Reacties

Ely Raeds (GameQ Administrator) op Dinsdag 3 augustus 2010 om 11:50

Proficiat!

Maxime Caus (GameQ Administrator) op Dinsdag 3 augustus 2010 om 14:02

He's the FIFA king! :-)

Christopher Profil op Dinsdag 3 augustus 2010 om 16:45

Proficiat aan alle deelnemers !

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner