Win duizenden euro's met de 2018 Indie Game Making Contest

Succes hebben in de game-industrie is geen makkelijke opgave. Games als Undertale, The Stanley Parable, Getting Over It en Braid wisten door te breken, maar hadden dit waarschijnlijk niet gekund zonder de lovende input van pers en YouTubers. Dergelijke connecties zijn echter niet makkelijk gelegd.

Degica Games organiseert daarom jaarlijks een evenement waarbij amateurs en indie-ontwikkelaars vechten om een prijzenpot én, misschien nog wel belangrijker, een deal met Degica zelf. Degica Games is niet bepaald een bekende uitgever, maar heeft met spellen en Deathsmiles, Senko No Ronde 2 en Code of Princess enkele goed ontvangen games uitgebracht. Hiernaast is het bovendien het bedrijf achter de geliefde RPG Maker Engines, waarmee het een aanzienlijk bereik heeft in de game-industrie.

Het te winnen bedrag dit jaar is ruim $15.000 waard, al is vooralsnog niet bekend wat deze precies in zal houden. Verder zal YouTuber NicoB dit jaar aanschuiven om als jurylid te dienen én het evenement te hosten.

Mocht jij het wel zien zitten om deel te nemen? Of wil je eerst meer informatie? Dan kun je hier naar de pagina op Itch.Io gaan.

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner