Wild River onthult Battle Planet: Judgement Day

Battle Planet: Judgement Day
Herfst 2019
niet beschikbaar
nee
PC

Gisteren hadden we al een paar screenshots gedeeld, maar pas nu vinden we tijd om te schrijven over een gloednieuwe game van uitgever Wild River: Battle Planet: Judgement Day.

Als een gezochte crimineel sla je op de vlucht en dien je jouw vrijheid te behouden door eindeloze hoeveelheden agenten, aliens, machines en soldaten vanuit een top-down view om te leggen terwijl je willekeurig samengestelde werelden trotseert. En volgens bullet hell-traditie doe je in snel lastiger wordende levels, waarin je kogels, geluiden en flitsen samenkomen in een orgie van beeld en geluid.

Aan een willekeurig samengestelde ervaring komt feitelijk geen einde en dus heb je iets anders dan levels om jouw progressie bij te houden: upgrades die je kunt kopen om jezelf alsmaar sterker en sterker te maken. Dit moet heel erg leuk zijn als we Marc Wardenga, Head of Games van Wild River moederbedrijf EuroVideo Merdien, moeten geloven:

''We waren vanaf het begin helemaal in de ban van Battle Planet: Judgement Day omdat de gameplay zo goed in elkaar zit en het top-down perspectief op al die verschillende werelden voor constante variatie zorgt. Met deze titel bereiken we ook een doelgroep die ons huidige profiel zal complementeren.''

Met zulke lovende woorden van de uitgever, kon de ontwikkelaar achter de game natuurlijk niet stil blijven. Sebastian Bulas, Managing Director van THREAKS, doet daarom ook een duit in het zakje: ''Het spel werkt op meerdere levels en zorgt voor non-stop actie. We wilden een space shooter maken op hoge snelheid, die nooit gaat vervelen. Ik kan met zekerheid zeggen dat dat gelukt is.''

Dankzij deze lovende woorden ben je allicht ge√Įnteresseerd geworden in de game en wil je er wel eens mee aan de slag. Helaas kan dat echter nog niet. Battle Plant verschijnt namelijk pas in de herfst voor PlayStation 4, Nintendo Switch en PC in het Duits,¬†Engels,¬†Frans,¬†Spaans en Italiaans.

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner