Wie ben jij in The Walking Dead: Saints & Sinners?

In een wereld waar de doden tot leven komen en iedereen vecht om te overleven is er geen tijd voor normen en waarden. Als je niet wilt sterven, zal je moeten doden. De vraag is enkel hoe?

In de nieuwe trailer van The Walking Dead: Saints & Sinners zien we dat je in ieder geval geen gebrek aan opties hebt, daar we een assortiment aan vuurwapens, pijl en boog, messen en een gebroken fles gebruikt zien worden om de wandelende lijken nogmaals om te leggen. En je hebt ook opties als het aankomt op welke versie van het spel je koopt. De trailer eindigt namelijk met een oplijsting van de verschillende edities en pre-order bonussen.

Wie het spel reserveert krijgt in-game recepten voor een knuppel met prikkeldraad, revolver en een mes, evenals een exemplaar van elk wapen. Verder krijg je de soundtrack, het nummer uit deze trailer, een extra sidemission én podcasts.

Ga je voor de Tower Edition? Dan krijg je behalve de game een rugzak, lantaarn, een USB stick in de vorm van een duim, een munt, buttons, printjes én concept art. Je hebt dus genoeg keuze.

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner