We weten meer over Farming Simulator 19

Farming Simulator 19
Herfst 2018
Construction and management
nee
PC, PlayStation 4, Xbox One

Vanmorgen lieten we jullie al weten dat Farming Simulator 19 onderweg is en in de herfst van dit jaar wordt verwacht. We lieten jullie tevens weten dat de begeleidende trailer grootse beloftes deed over dit nieuwe deel, zonder op details in te gaan. Op het persportaal van uitgever van Focus Home Interactive (The Surge, Styx, Le Tour de France) is nu echter meer informatie opgedoken.

De grootste verandering, eentje die de trailer ook al toonde, is de graphics engine achter de game. Die heeft namelijk een volledige make-over gehad, zodat de game een aantrekkelijker oogt dan ooit tevoren. Een nieuw likje verf is echter niet het enige dat veranderd is.

Volgens het persbericht zal Farming Simulator 19 werktuigen van nieuwe merken bevatten, meer voertuigen dan ooit herbergen, nieuwe activiteiten met zich meebrengen, nieuwe dieren en gewassen introduceren en nieuwe mechanics toevoegen. Al dit nieuws komt tot uiting in drie verschillende gebieden, waarvan er een in Zuid-Amerika ligt. De andere twee locaties blijven nog even geheim.

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner