We hebben meer informatie over Battlefleet Gothic: Armada 2

Battlefleet Gothic: Armada 2
24/01/2019
niet beschikbaar
ja
PC

Afgelopen weekend onthulde uitgever Focus Home Interactive (Styx, Farming Simulator, Pro Cycling Manager) dat Tindalos Interactive bezig is met de ontwikkeling van een opvolger van Battlefleet Gothic: Aramada. Over deze game, die simpelweg een twee achter de titel geplakt krijgt, weten we nu wat meer.

Op het persportaal van Focus Home Interactive valt bijvoorbeeld te lezen dat de game bij launch maar liefst twaalf speelbare facties zal bevatten. Deze zijn the Imperial Navy, Space Marines, Adeptus Mechanicus, Necrons, Chaos, Aeldari Corsairs, Aeldari Craftworld, Drukhari, the T’au Merchant and Protector Fleets, Orks en the Tyranids. Dit zijn alle facties die beschikbaar zijn in de tabletopgame en de Armada-uitbreiding waar het spel op gebaseerd is.

Ook over het verhaal werd een tipje van de sluier gelicht. Zo werd bekend gemaakt dat de game meerdere dynamische campaigns bevat die zich afspelen in de Gathering Storm and the 13th Black Crusade-periode van het Warhammer 40K-universum.

Voor de rest is Focus Home heel duidelijk: alles wat in de eerste game zat, komt terug. Alleen nu is het meer, is het beter en is het grootser. We gaan het zien als de game daadwerkelijk verschijnt!

Bron: GameQuarter

Discord

Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner