Vissen staat centraal in eerste seizoensupdate Sea of Thieves

Sea of Thieves
2017
Adventure
ja
PC, Xbox One

Ya'arg, mateys! De nieuwe seizoensupdate van Sea of Thieves is gelanceerd. De seizoensupdate zal ons drie maanden in haar greep houden. In die drie maanden lijkt één ding echt centraal te staan en dat is vissen. Niet voor niets wordt het tijdelijke evenement The Festival of Fishing dan ook toegevoegd!

Vanaf 25 februari tot 18 maart is het mogelijk om bij de Gold Hoarder-, Order of Souls- en Merchant Alliance-posten nieuwe vishengels vrij te spelen. Uiteraard speel je die vrij door ook voornamelijk te gaan vissen. Iets wat overigens makkelijker klinkt dan dat het lijkt, zo kan ik u verzekeren! Het is overigens ook een stuk hectischer dan vissen in de echte wereld.

Naast de vishengels kun je ook aan de slag met nieuwe Dark Adventure-items. Daarvoor moet je wel even de legendarische hideout bereiken. Onder andere een speciale schep, zakhorloge en dansmove liggen daar op je te wachten. Wil je daarnaast iets voor het goede doel doen, dan kan je je geld steken in de Sails of Hope. Al het opgebrachte geld gaat namelijk linea recta naar het Great Ormond Street-ziekenhuis.

Benieuwd naar de hoed en de rand van deze update? Bekijk dan onderstaand filmpje.

Bron: Rare Studios

Discord

Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner