Ubisoft stelt de open bèta van Rainbow Six: Siege uit

Rainbow Six: Siege
First-person shooter
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

Binnen een week verschijnt Rainbow Six: Siege en daarom besloot Ubisoft in afwachting van de release de bèta nog één keer open te gooien. De deuren werden echter ook al snel weer gesloten.

Op Reddit en gelijkaardige fora regent het namelijk klachten over problemen met de verbinding en matchmaking, iets wat Ubisoft heeft doen besluiten om de bèta uit te stellen. Een community manager van Ubisoft laat op hun forum namelijk het volgende weten:

''We zien momenteel wat problemen met de matchmaking en verloren verbindingen op alle platformen. Als gevolg hiervan stellen we de open bèta uit tot een later tijdstip en tot dan blijft het in gesloten bèta. Onze excuses voor de vertraging en we verzekeren jullie dat dit onze topprioriteit is. We zullen iedereen regelmatig op de hoogte houden terwijl we werken aan verbeteringen.''

Eerlijkheid duurt natuurlijk het langst, maar of deze eerlijkheid opzettelijk was valt te betwijfelen. Een korte periode kon namelijk onderstaande worden gezien op het in-game message board, hetgeen natuurlijk verre van netjes is.

 

Bron: Ubisoft

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner