Ubisoft schuift Far Cry 5 naar achteren

Far Cry 5
27/03/2018
First-person shooter
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

Het vijfde hoofddeel van Ubisofts populaire Far Cry-serie zal later uitkomen dan origineel beoogt. Dat heeft de uitgever bekend gemaakt.

Origineel zouden we vanaf 28 februari kunnen afreizen naar een door cultisten overgenomen Amerika, maar dankzij dit uitstel moeten we nu wachten tot 28 maart. De uitgever van games als de Raving Rabbids, The Division en Beyond Good & Evil, laat weten dat het de extra tijd wilt gebruiken om de game verder te verfijnen.

Ubisoft worldwide executive producer Christine Burgess-Qu√©mard laat weten: ''Deze beslissing ligt in lijn met onze strategische visie voor het ontwikkelen van n√≥g innemende ervaringen voor gamers, van hogere kwaliteit.¬†Meer tijd nemen voor Assassin's Creed:¬†Origins stelde ons getalenteerde ontwikkelteam in staat om hun creatieve visie volledig uit te drukken.¬†Zoals verwacht had dit een positieve impact op de kwaliteit van het spel en droeg dit voor een groot gedeelte bij aan diens commerci√ęle succes. In het verlengde hiervan hebben we besloten extra tijd te investeren in de ontwikkeling van drie aankomende games (Far¬†Cry 5, The Crew 2 en een derde, onaangekondigde, titel).''

 

Bron: GameSpot

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner