Ubisoft organiseert een Rainbow Six: Siege-toernooi voor de Benelux

Rainbow Six: Siege
First-person shooter
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

De Benelux, en de landen die er onderdeel van uitmaken, staan om een hoop dingen bekend. En eSports is er daar helaas niet een van. Ubisoft neemt nu echter het voortouw om daar verandering in te brengen.

In samenwerking met ESL Benelux gaat de uitgever van games als Ghost Recon, Rayman, Assassin's Creed en The Division namelijk een Rainbow Six: Siege-toernooi organiseren, waarmee echte geldprijzen binnen gehaald kunnen worden.

Op de PC zal het kampioenschap bestaan uit vier seizoenen van ieder drie maanden en is er een prijzenpot van ‚ā¨ 6000,- beschikbaar gesteld. Op PlayStation 4 is het allemaal wat kleinschaliger, met een prijzenpot van ‚ā¨ 500,-. Dit bedrag zal echter wel wekelijks te winnen zijn, waardoor het totaal zelfs iets hoger komt te liggen dan bij de PC.

De kampioenschappen op beide platformen gaan 1 mei van start en spelers kunnen zich vanaf nu hier inschrijven voor PC en hier voor PlayStation 4. Xbox One-bezitters vissen helaas achter het net, daar voor hun console geen aankondigingen zijn gedaan.

Deze aankondiging ging overigens gepaard met het schema voor het eerste seizoen, dat je onderaan dit bericht kunt vinden, en een woordje van Marcel Keij, marketing directeur bij Ubisoft Benelux. ''Met het offici√ęle Tom Clancy‚Äôs Rainbow Six Benelux Championship komen we tegemoet aan de wens van de community om Rainbow Six zowel off- als online lokaal nog meer te ondersteunen.¬†Met het alom gewaardeerde ESL als partner, tillen we competitie in Rainbow Six Siege naar een hoger niveau, maar waarborgen we de toegankelijkheid die de titel zo geliefd maakt.''

 

Mei:

  • Wekelijkse wedstrijden: 1 t/m 21 mei 2017
  • Maandelijkse finales: 27 & 28 mei 2017

Juni:

  • Wekelijkse wedstrijden: 1 t/m 18 juni 2017
  • Maandelijkse finales: 24 & 25 juni 2017

 Juli:

  • Wekelijkse wedstrijden: 1 t/m 16 juli 2017
  • Maandelijkse finales: 22 & 23 juli 2017
  • Seizoensfinales: 29 & 30 juli 2017

 

Bron: Power Unlimited

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner