Ubisoft geeft details van Ghost Recon: Future Soldier vrij

Ghost Recon: Future Soldier
14/06/2012
24/05/2012
24/05/2012
Action, First-person shooter, Stealth, Strategy
ja
PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii

Ubisoft heeft vandaag nieuwe details vrijgegeven over Ghost Recon: Future Soldier. Dit spel zal voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC uitgebracht worden. De game wordt door hetzelfde team ontwikkeld dat ook de vorige versies van Ghost Recon heeft gemaakt.

Als speler kun je met de knapste en meest futuristische gevechtssystemen aan de slag. Tony Key, de Senior adjuntdirecteur verkoop en marketing bij Ubisoft, zegt dat de Ghost Recon-serie de standaard heeft gezet voor de huidige next-generation spelervaring.

Als lid van het Ghost Recon-team ben jij een soldaat die over futuristische eigenschappen beschikt. Gespecialiseerd in elke gevechtstijl en uitgerust om te overleven trek jij ten strijde. Je vervoegt de rangen van de Ghosts als Kozak, een nieuwe rekruut. Dit eliteteam is het beste vergeldingsmiddel wanneer de president van Rusland wordt afgezet. Je beleeft de oorlog vanuit verschillende aspecten, zoals een bodyguard, ingenieur en gewone burger.

Als Ghost ben je uitgerust met ultramodern militair materiaal dat geïnspireerd is op echt bestaande prototypes. Zo heb je een optische camouflage waarmee je in elke omgeving kan opgaan. Een exoskelet verbetert dan weer je fysieke capaciteiten. Ook in de man tegen man gevechten beschik je over een onnavolgbare fysiek en een dodelijk expertise. Daarnaast kan je zwaarbewapende en onbemande gevechtrobots besturen op het land en in de lucht. Naast een Epische solo-campagne zal het spel ook een multiplayer beleving bevatten. 

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner