Ubisoft doet zijn Trackmania-plannen uit de doeken

Trackmania
01/07/2020
Racing
ja
PC

Ubisoft heeft vandaag de pre-order-mogelijkheden voor Trackmania bekend gemaakt. De vraag is daarom ook: “Voor welke variant ga jij?”. Trackmania is vanaf 1 juli beschikbaar via Epic Games en Uplay en komt in drie verschillende smaken. Of je nou gratis wil meedriften of vol gas de baan op wil, wij leggen ze even alledrie naast elkaar.

“Trackmania is een universele racegame. Met drie niveaus van betrokkenheid willen we voldoen aan de spelvoorkeuren van elke speler. De gratis Starter Access is een geweldige optie voor nieuwe spelers. De Standard Access en Club Access ondersteunen de creatie en het delen van tools voor onze meer geavanceerde spelers”, legt Florent Castelnerac, Managing Director bij Ubisoft Nadeo, uit.

Florent heeft het dus als eerste over de Starter Access. Een gratis spelervaring voor je als je casual single- of multiplayer wil racen. Per kwartaal ontvang je een vernieuwde campagne (waaronder de 25 tracks). Je kan je scores bewonderen in de regionale ranglijsten en genieten van elkaars creaties in de Arcade Channel. Verder heb je de mogelijkheid om verschillende editors te proberen en kan je deelnemen aan de wekelijkse Nations League op casual niveau.
 
''Maar als ik meer wil?''

Nou, dat kan! Kies dan bijvoorbeeld voor de Standard Access. Je ontvangt dan meerdere uitbreidingen op bovenstaande, bijvoorbeeld een Track of the Day-selectie waar je alle tracks ook van mag houden, en volledige toegang tot voorgenoemde editors. Je kan deelnemen aan dagelijkse competities en bij het verversen van de campagne houd je ook de huidige banen. Wat dit kost? €9,99 per jaar.

''Ik ben groot fan, ik zie er zo naar uit.. Wat dan?''

Met Club Access tot slot wordt je ook nog de mogelijkheid geboden om lid te worden van je favoriete club. Hiermee ontvang je exclusieve content en kun je meedoen aan unieke activiteiten zoals bijvoorbeeld speciale- of onlinecampagnes, trainingtracks en competities. Spelers met Club Access kunnen ook deelnemen aan de door Ubisoft Nadeo georganiseerde Open Grand League en zich proberen zich te kwalificeren voor de Trackmania Grand League. Wat dat moet kosten? € 29,99 per jaar of € 59,99 voor drie jaar.
 

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner