Uber Jason vindt wederom te vroeg zijn weg naar Friday the 13th

Friday the 13th
26/05/2017
Action adventure
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

Als er een ding is waar Friday the 13th's Jason Voorhees om bekend staat, dan is het wel om het feit dat hij gewoon niet kapot te krijgen is. Telkens wanneer je denkt van de maniak af te zijn, duikt hij weer op. Ironisch genoeg gebeurd hetzelfde nu in de game.

Enige tijd geleden kondigde ontwikkelaar Illfonic aan dat het Uber Jason van de film Jason X naar de game zou gaan brengen als een apart speelbaar karakter, iets waar fans uiteraard heel erg blij mee waren. Vooral de meest hardcore fans konden niet wachten om met deze versie van Jason aan de slag te gaan... en dus deden ze dat ook niet.

Enkele hackers wisten een exploit te gebruiken om het uiterlijk van Uber Jason over een ander karakter heen te krijgen, waardoor spelers al snel begonnen te rapporteren het karakter tegen te komen in online matches, iets waar Illfonic allesbehalve blij mee was. Het stuurde daarom snel een hotfix uit Ă©n ondernam actie tegen de mensen die er gebruik van hadden gemaakt. En daarmee zou de kous af moeten zijn. Zoals gezegd blijft Jason echter ook in-game maar terugkomen.

De hotfix die het probleem had moeten oplossen, kon door hackers worden gebruikt om Uber Jason wederom in de game te hacken. Ditmaal niet enkel als een skin, maar als het volledige karakter, inclusief zijn eigen stats. Het probleem is dus feitelijk erger gemaakt. Nu is het wachten tot ook dit lek gedicht wordt.

Bron: GameRant

Discord

EnquĂȘte
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner