Tyler1 keert terug naar League of Legends, breekt Twitch-record

League of Legends
29/10/2009
RPG, Strategy
ja
PC, Mac

League of Legends staat bekend om een hoop dingen, maar een van de beruchtste is het beroerde gedrag van diens community. Een voorbeeld hiervan was Tyler1, een Twitch-streamer die van trollen een sport maakte en in het voorjaar van 2016 een ban voor onbepaalde tijd ontving van Riot Games. En nu, in het begin van 2018, is die ban opgeheven.

Het resultaat van deze beslissing was al snel te merken. Tyler1 begon gisteren weer te streamen op Twitch, waar hij in no-time een nieuw record zette door ruim vierhonderdduizend kijkers te trekken! Ter vergelijking, het vorige record stond op naam van Faker, die op een net zo zeer indrukwekkende 245.000 bleef steken.

Dat Tyler1's terugkeer bekijks zou trekken was niet verrassend. Fans van de internetpersoonlijkheid hebben twee jaar gelobbyd bij Riot Games en zouden de terugkeer van de troll dus absoluut niet willen missen. Zelfs Twitch was niet opgewassen tegen de stortvloed van kijkers die hij trok, waardoor de streamingdienst er even uit heeft gelegen. Niet al deze kijkers kregen echter waar ze op gehoopt hadden.

Tyler1 had van tevoren aangegeven zich gebeterd te hebben en tijdens de stream was dit ook te merken. Hij straalde positiviteit uit en was vriendelijk en ondersteunend tegenover zijn medespelers, die hij zelfs van advies voorzag als ze fouten maakten. Dit is een volledige ommekeer van zijn eerdere gedrag en viel niet bij iedereen in goede aarde. Zowel spelers als kijkers probeerden de streamer uit de tent te lokken, maar die wimpelde alle pogingen ogenschijnlijk zonder moeite af. Laten we voor Tyler1, maar ook voor eSports in zijn geheel hopen dat hij dit vol kan houden.

 

Bron: GameRant

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner