Troy: A Total War Saga zal gratis zijn op launch day

Troy: A Total War Saga
2020
Strategy
nee
PC

Troy: A Total War Saga is het volgende deel in de populaire Total War-serie van Creative Assembly, waarvan we al enige tijd wisten dat het eraan zat te komen. De vraag was enkel wanneer.

Het antwoord op die vraag is op een hele bijzondere wijze onthuld door uitgever SEGA (Monkey Ball, Sonic the Hedgehog, Yakuza). Dat liet namelijk weten dat Troy gratis zal worden weggegeven op 13 augustus; de dag waarop het spel zal gaan lanceren. De giveaway duurt slechts 24 uur en loopt enkel op de Epic Games Store, maar toch: een hele originele manier om een releasedate te onthullen.

''Met dank aan Epic zijn we in staat om een Total War-titel gratis aan te bieden op de launch day,'' vertelt Tim Heaton, Chief Studios Officer van SEGA. ''Niet enkel betekent dit dat we de legendes en verhalen van Troy naar een groter publiek kunnen brengen dankzij Epic's massale platform, maar het betekent ook dat spelers Total War voor het eerst kunnen proberen en de unieke gameplay kunnen ervaren waar de serie om bekendstaat.''

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner