Trek de natuur in met de nieuwe update voor Red Dead Online

Het heeft heel erg lang geduurd, maar na maanden zeuren is het moment nu eindelijk aangebroken. Red Dead Online heeft een grote nieuwe update gekregen, die nieuwe missies, een nieuw beroep en nieuwe functies aan het spel toevoegt.

Dit nieuwe beroep is The Naturalist, welke volledig draait om het wonderlijke dierenrijk. Een prachtige carrière, zoals spelers die oog in oog gestaan hebben met de bizons en grote katten van het spel kunnen beamen. Al zal natuurlijk niet iedereen die hetzelfde voor zich zien.

Gelukkig heb je de keuze in wat voor Naturalist jij wil zijn. Sluit je je aan bij Harriet Davenport en bestudeer je de fauna om over ze te leren of sluit je je aan bij Gus Macmillan, een fanatiek jager die al het wild als potenti√ęle trofee ziet en je rijkelijk beloont voor je geschoten wild. Je kunt niet beiden doen, daar Harriet stropers in het oog houdt.

Harriet geeft je geen bergen met geld, maar geeft fanatieke Nataralisten die het beste voor hebben met de dieren wel unieke beloningen. Hierbij kun je denken aan verdovingen en een bijbehorend schietwijzer en Animal Reviver. Maar of dat opweegt tegen de Legendary Animal Coats die Gus kan craften?

Ongeacht aan welke zijde je je schaart, zal je je nieuwe beroep moeten starten in Strawberry met je gloednieuwe Animal Field Guide in de hand. Door deze te vullen vervul je je rol en krijg je toegang tot een hoop extra's, zoals paarden die bij dit beroep horen, kleding en accessoires en nieuwe tonic recepten, zoals een tonic dat je laat afvallen of juist aankomen. Je leert hiernaast nieuwe Mercy Kills en kunt overal je tent opzetten.

Mocht je opzoek zijn naar een uitdaging? Dan kun je je richten op legendary animals. Deze leveren je beloningen van Harriet op, al heb je natuurlijk ook altijd de optie om Gus aan het werk te zetten voor je kledingkast. Op het moment van schrijven zijn er Legendary Cougar, Fox, Boar, Beaver, Bison en Elk in de game te vinden, maar in de komende weken wordt dit uitgebreid.

Om je studies te helpen, heb je nu toegang tot een nieuwe Advanced Camera in de winkel, waarbij je betere beweging hebt, evenals meer functies op je digitale kiekjesklikker. Jagers daarentegen kunnen een aantal nieuwe wapens vinden, waaronder een boog en Elephant Rifle.

Speel je graag samen? Ook dan is The Naturalist voor jou. Je kunt met vrienden om een Legendary Animal tegen stropers te beschermen of hem te verdoven om onderzoek te doen. Maar ook dan liggen stropers op de loer. Je hebt dus opties in overvloed.

           
Discord

Hot
Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner