Total War-games tijdelijk aan tot -75% op Steam

Total War: Shogun 2
15/03/2011
2011
Strategy
ja
PC

De volledige Total War-saga vanaf Rome: Total War is tijdelijk op Steam te verkrijgen met een fameuze korting. De Total War Grand Master Collection die onder meer alle uitbreidingen voor Empire: Total War en Shogun 2: Total War bevat, kost nu maar €34,99. Ook andere bundels en games staan in promotie. In afwachting van Total War: Rome II kan je je collectie alvast uitbreiden, of herontdekken hoe goed heerschappij in deze epische strategy reeks juist voelt.

De Total War-serie staat voor het moment in de kijker op Steam. Fans van epische strategy games kunnen de kans alvast niet laten liggen om hun collectie uit te breiden of te vervolledigen. De Total War-games staan bekend voor hun prachtige mix van turn-based strategy op een gedetailleerde wereldkaart en grootschalige veldslagen tussen honderden units in real time. Op Steam vind je onder andere: de complete Grand Master Collection aan €34,99; Total War: Shogun II aan €10,19; en The Fall of the Samurai ook aan €10,19.

Steam is al een tijdje bezig met zijn Steam Sales. Elke dag van 20 december tot 5 januari worden een aantal games in promotie gezet om gamers de kans te bieden zichzelf op een leuk cadeautje te trakteren. Naast de dagaanbiedingen zijn er ook promo’s die langer duren en korte “flash sales”. Bij interesse kun je een kijkje nemen op je Steam client of via de website.

Bron: SteamPowered

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
20%
Meer video-content
27%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
27%
Meer van alles
27%
Totaal aantal stemmen: 15 | 0 reacties

Games Headliner