Title Update 4 brengt een hoop lekkers naar Monster Hunter: World - Iceborne

Monster Hunter: World
PC: 9 augustus 2018, PlayStation 4: 26 januari 2018, Xbox One: 26 januari 2018
Action RPG
ja
PC, PlayStation 4

De echte die-hard Monster Hunter: World-spelers weten het ongetwijfeld al, maar sinds donderdag is Title Update 4 voor Iceborne beschikbaar. En hoewel die de nodige content toevoegt, heb je niet de tijd om dat op je gemak te verkennen.

Een van de dingen die deze update toevoegt, is namelijk de confrontatie met Alatreon, welke gedurende de jacht van element kan veranderen. Zelfs de meest ervaren hunters zullen daarom vaak van een koude kermis thuiskomen. Daarom zal de aanvaring tot 7 augustus een beetje makkelijker worden, met de introductie van Tempered Frostfang Barioth die de draak kan aanvallen. Kijk enkel uit dat jij niet zijn prooi wordt...

Een ander deel van de update waar je een beetje haast voor moet maken, is een nieuw seizoensgebonden evenement dat op 22 juli van start gaat en alweer eindigt op 6 augustus. Gedurende deze periode zal Seliana’s Lunar Terrace de zomer vieren met speciale gerechten en decoraties, terwijl hunters nieuwe cosmetics en zelfs uitrusting kunnen krijgen door in te loggen, speciale bounties te voltooien en event quests te doen. Hieronder bevindt zich het Passion α+ armor, evenals nieuwe layered armor van onder ander Kelbi en Aptonoth.

Omdat het aantal monsters in World met elke update groeit, introduceert Title Update 4 Guiding Alchemy waarmee je Special Tracks kunt maken. Hiermee kun je specifieke monsters naar je toe trekken in de Guiding Lands. Dit is allemaal gratis, in tegenstelling tot de nieuwe pendant designs voor wapens en armor, en monster figurines, muziek en decor voor je kamer, die wel tegen betaling beschikbaar zijn.

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner