TimeSplitters Rewind in de maak voor PC

TBA
First-person shooter
ja
PC

Een Crytek-geautoriseerde TimeSplitters game is in de maak voor de pc, welke wordt gebouwd op de CryEngine 3. TimeSplitters Rewind wordt gemaakt door een team van fans, waarin ook leden van het originele TimeSplitters team te vinden zijn.

Rewind zal multiplayer modes bevatten evenals uitdagingen die uit de originele games zijn geplukt, zij het ditmaal in HD. Online is er ruimte voor 8-16 spelers, maar ook bots zullen aanwezig zijn. Gamers die graag een game met vrienden op de bank spelen hebben pech, want de game kent geen split-screen, omdat de CryEngine 3 dit niet ondersteunt. Een demo kan worden verwacht in december.

TimeSplitters Rewind is de meest recente poging van de fans om een nieuw deel te verwezenlijken in de TimeSplitters reeks. Eerdere pogingen door de 100.000 Strong for TimeSplitters 4 Facebook beweging, waarbij campagnes werden gevoerd voor TimeSplitters 4 of een HD-versie van TimeSplitters 2, kenden geen succes.

Crytek baas Cevat Yerli vertelde dat hij graag een nieuwe TimeSplitters game zou zien verschijnen, ondanks het feit dat eerdere online petities niet overtuigend genoeg waren. Uiteindelijk vertelde Yerli dat fans aan de slag mochten met een TimeSplitters CryEngine mod, waarbij gebruik werd gemaakt van de originele games zonder de angst om aangeklaagd te kunnen worden. De ontwikkeling van Rewind begon meteen.

 

 

 

Bron: Eurogamer

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
20%
Meer video-content
27%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
27%
Meer van alles
27%
Totaal aantal stemmen: 15 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner