Sony Santa Monica vertelt over de komende updates voor God of War

God of War (PS4)
20/04/2018
Hack and slash
nee
PlayStation 4

Hoewel de nieuwste God of War-game ontzettend goed ontvangen is, is het geen perfecte game. Bugs willen zo hier en daar nog weleens de kop opsteken en ook spelers hebben enkele op- en aanmerkengen op het spel. Op- en aanmerkingen die Sony Santa Monica ter harte heeft genomen.

De ontwikkelaar heeft daarom middels een update laten weten wat we van toekomstige patches voor de game kunnen verwachten. Hierbij kan gedacht worden aan de eerder aangekondigde en veel gevraagde photo modus, maar ook aan grotere teksten in de menu's en de ondertiteling en de mogelijkheid om de Rage Modus met andere knoppen te activeren. Dit laatste is overigens een optioneel iets voor zij die erom gevraagd hebben en kunnen spelers compleet links laten liggen.

Natuurlijk gaan patches ook bugs aanpakken, die veelal klein van aard zullen zijn. Een issue is blijkbaar echter groot genoeg dat Sony Santa Monica het nodig vond om die te benoemen. Dit betreft een bug waarbij een new game starten zonder de game opnieuw op te starten kan leiden tot missende dialoog en progressieblokkades. Tot dit opgelost is raadt de ontwikkelaar dan ook aan de game even opnieuw op te starten als je het avontuur opnieuw wilt beleven.

Bron: PlayStation

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner