Sony annuleert Gran Turismo: Sport-reserveringen

Gran Turismo Sport
18/11/2017
Racing
ja
PlayStation 4

Mocht je in de afgelopen dagen gemerkt hebben dat je uit het niets geld van Sony hebt ontvangen, dan heb je niet een of andere ongenoemde loterij gewonnen. De uitgever is namelijk bezig met het annuleren van alle reserveringen van Gran Turismo: Sport in de PlayStation Store.

Meerdere losstaande bronnen geven aan dat hun reservering voor de game is komen te vervallen en dat ze onderstaande e-mail hebben gekregen:

''Op 30 augustus 2016 hebben we tot onze spijt aangekondigd dat de release van Gran Turismo: Sport is uitgesteld tot 2017. We hebben geen nieuwe releasedatum op dit moment. We hebben daarom besloten om je pre-order te annuleren en het betaalde bedrag te restitueren.

Eens we een nieuwe releasedate voor Gran Turismo: Sport hebben, zullen we zo snel mogelijk een aangepaste reservering op de PlayStation Store aanbieden. We danken je voor je klandizie en hopen dat je onze verontschuldigingen accepteert voor enig ongemak dat dit veroorzaakt.''

Het is natuurlijk netjes van Sony om het geld van de klanten niet langer vast te houden. Bij de community van Gran Turismo heerst echter vooral onrust. Bovenstaand bericht kan namelijk worden gezien als een bevestiging van iets waar veel spelers al voor vreesden: langdurig uitstel. Gran Turismo heeft immers een reputatie als het aankomt op deadlines missen. Enkel de tijd kan echter leren wanneer de game daadwerkelijk verschijnt.

Bron: Team VVV

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner