Skulls for the Skull Throne keert terug naar Vermintide 2

TBA
niet beschikbaar
nee
PC, PlayStation 4, Xbox One

Niet alleen Animal Crossing gooit af en toe een bijzonder evenement zijn spelwereld in. Meerdere ontwikkelaars zijn en blijven hier mee bezig. Zo voegt Rockstar nog regelmatig tijdelijke events toe aan Red Dead Online en GTA Online. De onafhankelijke ontwikkelaar Fatshark heeft ook al een aantal jaren een terugkerend evenement: Skulls for the Skull Throne. Deze start vandaag: 28 mei 2020.

Als je Warhammer: Vermintide 2 opent tussen nu en 11 juni word je begroet in een geüpdatet verblijf. Dit verblijf is groots gedecoreerd met schedels om deze bijzondere tijd te vieren. Nieuwe quests en beloningen zijn nu dan ook tijdelijk beschikbaar. Ook voor de niet-speler is het de moeite waard om je even te verdiepen. Tijdens deze schedelfeestelijke dagen is Warhammer Vermintide 75% goedkoper. De DLC’s en uitbreiding zijn 33% goedkoper. Mocht je nog een andere Warhammer-titel toe willen voegen aan je bibliotheek, check dan vooral ook even of deze ook tijdelijk is afgeprijsd.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

 

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner