Signs of the Sojourner krijgt een gratis proloog

Signs of the Sojourner: Prologue
29/05/2020
niet beschikbaar
nee
PC

Signs of the Sojourner, een kaartspel waarin je emotiekaarten gebruikt om heelhuids door gesprekken te komen, heeft een gratis proloog ontvangen. Hierop werden wij geattendeerd middels een persbericht.

Signs of the Sojourner: Prologue is wat anders dan wat de naam doet vermoeden. Het speelt zich namelijk niet af vóór het hoofdspel, maar geeft je de kans om diens eerste reis gratis te ervaren. De term demo zou hierdoor feitelijk beter zijn, maar laten we daar niet te veel op blijven steken. Immers is de kans om een game in wat voor vorm te proberen voor de aankoop een die wij verwelkomen. Vooral in een game als deze, waarin het moeilijk is om uit te leggen wat het goed maakt. Dat weerhoudt een lid van het ontwikkelteam er echter niet van om het te proberen:

''Er is iets verbazingwekkends aan het moment waarop dingen gewoon echt klikken en je wordt verbonden met een andere persoon,'' vertelt Dyala Kattan-Wright, de Lead Designer van de game. ''Ons emotiedeck van kaarten vraagt spelers om hun stem en stijl te repliceren, terwijl ze begrijpen dat onze communicatietactieken het niet altijd met ze eens zijn. De momenten waarop je teleurgesteld en opgelaten bent door de resultaten zijn beiden speciaal op hun eigen manier.''

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner