Scott Pilgrim vs. The World zou wel eens terug kunnen komen

Scott Pillgrim vs. The World
10/08/2010
25/08/2010
Beat 'em up
ja
PlayStation 3, Xbox 360

Beat 'em up Scott Pilgrim vs. The World is een van de voorbeelden van waarom digitale games voorlopig nog niet fysieke releases zullen vervangen. Want ondanks relatief positieve reviews, is de game al jaren niet meer te koop door (vermoedelijk) licentieproblemen.

Mogelijk komt daar spoedig verandering in, zo valt op te maken uit een Tweet van Scott Pilgrim-auteur Bryan Lee O'Malley, waarin hij hint naar een gesprek met Ubisoft. Dat is al goed nieuws, maar als je je bedenkt dat dat tevens de uitgever is die origineel het spel naar PSN en Xbox Live Arcade bracht, lijkt de kans op een re-release aanzienlijk. Maar vooralsnog moeten we even geduld hebben, daar Kotaku meldt dat volgende week in gesprek zal worden gegaan.

De timing van deze mogelijke re-release is overigens niet toevallig. De game en film worden spoedig tien en O'Malley had daarom al in mei Ubisoft via Twitter opgeroepen mee te werken aan een re-release. Daarmee is de kogel nog niet door de kerk, maar het pistool is in ieder geval geladen!

Bron: Kotaku

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner