Rockstar lijkt groots uit te gaan pakken met Halloween in Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2
26/10/2018
Action adventure
ja
PlayStation 4, Xbox One

Het gebruikelijke Halloween event dat volgende maand zal gaan plaats vinden in het online component van Red Dead Redemption 2, zal mogelijk een behoorlijk forse update gaan worden. Dit valt op te maken uit files die dataminers uit de game hebben gehaald.

In juli werden al ongebruikte muziekstukken gevonden welke namen als FOU en Fear of Us hadden. Daar het Halloween evenement afgelopen jaar ook fear in de titel had en Rockstar in GTA Online een soortgelijk patroon volgt met Halloween Suprise, zijn conclusies snel getrokken. Maar daar het weinig meer was dan speculatie, werd er niet heel veel naar omgekeken.

Een nieuwe video van Red Dead Guides brengt hier verandering in, daar hij / zij / hun maar liefst 48 nieuwe character models hebben opgerakeld die verdomd veel weg hebben van zombies en in de database de naam Army of Fear dragen. Ook hier komt fear dus weer opdraven en we weten natuurlijk allemaal dat zombies in Red Dead niets nieuws is. Een invasie van de levende doden in het kader van Halloween zou dus zeker niet ondenkbaar zijn.

           

Behalve de muziek en modellen is ook informatie over de monetization opgedoken. Het Halloween-evenement zou een Outlaw Pass krijgen met twintig levels, waarvan een gratis en een premium versie zal verschijnen. De premium versie zal naar verluidt vijftien gold bars gaan kosten. De beloningen van beide passes zijn bovendien ook al bekend:
 

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner