Rockstar kondigt volgens gerucht een nieuwe game aan op de E3

Rockstar Games gaat een nieuwe game onthullen op de E3. Dat meldt een niet-geverifiëerde gebruiker op Reddit.

De Reddit-gebruiker in kwestie beweert te werken voor Take-Two Interactive, het moederbedrijf van Rockstar, en zou via deze weg aan de informatie zijn gekomen dat men werkt aan een webpagina voor een nog niet onthulde game van de ontwikkelaar. Welke game dat is, dat is niet zeker, maar de namen Grand Theft Auto VI en Bully 2 zijn al veelvoudig gevallen.

''Onthullingen'' en ''lekken'' zijn natuurlijk niets nieuws in het land van videogames en dienen vooral zo vlak voor de E3 met een flinke dosis zout te worden genomen. Met name op Reddit, waar gebruikers bewijs aan moderators kunnen tonen om een geverifiëerde gebruiker te worden, is de kans daarom groot dat dergelijke weinig meer zijn dan gebakken lucht. Het originele bericht én verschillende comments zijn echter verwijderd, hetgeen wel enigszins verdacht is. Gelukkig hadden gebruikers toen allang deze print screen gemaakt.

Of dit gerucht berust op waarheid of enkel gebakken lucht is, ontdekken we binnen een maand, wanneer de Electronic Entertainment Expo van start gaat. Maar voor nu houden wij de vinger aan de pols.

Bron: Dexerto

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
20%
Meer video-content
27%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
27%
Meer van alles
27%
Totaal aantal stemmen: 15 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner