Rise of the Tomb Raider is nu fors afgeprijsd op PSN

Rise of the Tomb Raider
13 november 2015
Action adventure
nee
Xbox One, Xbox 360

Met de Tomb Raider reboot uit 2013 blies Square Enix nieuw leven in een franchise die al jaren langzaam stervende was. En enkele jaren volgde het dat op met een vervolg dat al net zo positief ontvangen werd. Het derde deel in de trilogie is er nu bijna, maar mocht je nog niet up-to-date zijn, dan is nu hét moment om Rise of the Tomb Raider nog even door te spelen.

Op de Amerikaanse PSN is op dit moment namelijk een sale gaande, die enkele hele grote kortingen bevat. Zo gaat er maar liefst 70% van de prijs van in het geval van Rise of the Tomb Raider: 20th Anniversary Edition, waardoor die nog $17.99 kost.

Nu weten we natuurlijk dat onze lezers (hoogstwaarschijnlijk) niet in Amerika wonen. Maar dat is geen probleem! Zolang als dat je een US PSN aanmaakt en deze ook op je PS4 zet, kun je namelijk je in Amerika gekochte PSN-spellen op al je accounts gebruiken. Have fun!

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Sony, Square Enix of Crystal Dynamics noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: PSN

Discord

Hot
EnquĂȘte
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner