Respawn kondigt groots toernooi aan voor Apex Legends

Apex Legends
04/02/2019
niet beschikbaar
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

Hoewel Apex Legends oorspronkelijk een beetje uit het niets op het toneel verscheen, heeft de free-to-play-titel zich in korte tijd bewezen als een van de vetste melkkoeien in Electronic Arts spreekwoordelijke stal. En dan met name op het gebied van eSports.

De ALGS (Apex Legends Global Series) zal daarom een nieuw hoofdstuk krijgen in de vorm van Summer Circuit; een toernooi dat over een periode van drie maanden spelers laat vechten om een prijzenpot van in totaal een half miljoen dollar.

Op 21 juni¬†(Europa,¬†Midden-Oosten en Afrika), 12 juli¬†(Amerika), 26 juli(Zuidoost Azi√ę, Australi√ę en¬†Nieuw-Zeeland), 9 augustus (Japan en¬†Korea) en 16 augustus (wildcards) kunnen gamers om 18:45 naar de Twitch- en YouTube-kanalen van Apex gaan om te zien wie in september mag strijden om de felbegeerde geldprijzen. De details hierover volgen nog.

Omdat Summer Circuit volledig op afstand wordt gespeeld, kan eenieder die aan bepaalde voorwaarden voldoet deelnemen. Voor meer informatie over deze voorwaarden, over hoe je in te schrijven en over hoe het prijzengeld verdeeld wordt, kun je hier terecht.

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner